Често Задавани Въпроси

Безопасен ли е вашия парфюм за моето куче?

Да, ние използваме единствено аромати за козметика, които са тествани и са доказани, че са напълно безопасни за хора и животни. Всички останали съставки са също безвредни и са 100% натурални. Ако се притеснявате от алергична реакция може да пръснете съвсем леко върху гърба на кучето за да видите дали има нежелана реакция.

Парфюмите ви веган ли са?

Да, всички парфюми са веган. Като собственици на 2 кучета ние продаваме продукти, които не съдържат никакви съставки от животински произход.

Без жестокост към животни ли са вашите продукти?

Да, ние никога не сме и няма да използваме животни като опитни зайчета за да тестваме нашите съставки. Също така специално сме избрали единствено съставки, които да са органични, полезни и незастрашаващи редки видове растения или екосистеми.

Мога ли да преизползвам бутилката?

Разбира се, че може. Просто я изплакнете и накиснете в гореща вода за да свалите етикета с малко търкане. След това може да преизползвате бутилката за каквото си искате. Ако не просто я изхвърлете на обозначеното за това място.

Колко време ще издържи бутилка от 50 мл парфюм?

Една бутилка от 50 мл стига средно между 450 и 600 пръсквания. Ако пръскате кучето си няколко пъти всеки ден, бутилката ви ще издържи между 100-300 дни в зависимост от броя на пръсканията. Считайте използването на кучешки парфюм за дългосрочна инвестиция за козината и приятната миризма на вашето куче. Разбира се нека не забравяме че по-големите кучета ще изискват повече пръскания от по-малките кучета.

След колко време ще ми пристигне поръчката?

Изработката и изпращането на парфюма отнема от 1-2 работни дни.

Доставката е чрез куриерска фирма Еконт до офис или адрес с преглед и тест. След изпращане почти винаги се получава на следващия работен ден.

Общо време на доставка е от 1 до 3 работни дни.

Имам въпрос. Как мога да се свържа с вас?

За въпроси и запитвания използвайте формата за контакт, която може да намерите на нашата страница за контакти тук.

Shopping Cart