За нас

Кои сме ние и какво правим? Ето кои сме…

Ние сме Божи и Кати. Идеята да правим свещи дойде от мен (Кати), защото от малка обожавам ароматни свещи и винаги съм искала да направя свещ по свой вкус. Захванах се и научих много за производството на свещи, аромати, соев восък и материалите.

Първите ми свещи бяха провал 😄, но не се отказах! Исках да направя по-добра и по-качествена свещ от тези, които често срещаме по магазините… Толкова се вманиачих, че подхванах моя приятел, който ме подкрепи и започна да прави свещите заедно с мен 😍

Толкова много се зарибихме да творим, че ставахме все по-добри и по-добри в това, което правим с нашите свещи (деца). След дълги експерименти стигнахме до кулминацията и ето ни сега 😌

Нашите свещи са направени от 💯% соев восък и внимателно подбрани аромати, които обгръщат нежно пространството и носят уют и спокойствие!

Отделно с това сме и горди собственици на две красавици – Рая  и Лара (8 месеца и 4 години) и с тяхна помощ и целия ни предишен опит успяхме да създадем и висококачествен персонализиран кучешки парфюм изцяло изработен с био съставки. Няма нищо по-хубаво от добре миришещ домашен любимец и бутилка с неговата снимка, която да се откроява.

 

 

 

Shopping Cart